Intrebari si raspunsuri

Despre noi

Bijuteriile prezentate sunt colectii proprii sau apartin altor brand-uri?

Multumim pentru interesul dvs. legat de produsele noastre. Articolele prezentate sunt colectiile noastre proprii, realizate sub brand-ul  care este marcă inregistrată la Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) cu numarul de inregistrare OSIM Nr. 90748 acordat in temeiul Legii nr. 84/1998.

Din ce sunt realizate bijuteriile?

Bijuteriile  au in componenta lor perle din sticla de Murano, elemente din cristale Swarovski si pietre semipretioase, avand la baza monturi metalice placate cu rodiu sau aur de 24K. Unele articole au montura in argint 925. (Autorizatie ANPC nr.0006237 pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase)

“Made With Crystals From Swarovski®”

Este marca premium pentru cele mai bune cristale fabricate de Swarovski. Este alegerea sigura a designerilor renumiti. Cristalele sunt disponibile in nenumarate culori, efecte, forme si marimi care ofera designerilor o paleta fabuloasa de inspiratie. Aceste cristale pot fi recunoscute prin “Made with Crystals from Swarovski®”, eticheta, care serveste ca un certificat de autenticitate. Ea marchează produsele care sunt din cristale Swarovski autentice.

Contact

Va putem contacta la telefon?

Da, echipa noastra va sta cu mare placere la dispozitie la numarul de telefon 0745 094 815 pentru orice intrebari sau nelamuriri ati avea. In perioadele mai aglomerate, va sugeram sa ne trimiteti un email la shop@infinitif.ro

Livrarea produselor

Cat timp dureaza livrarea produselor achizitionate?

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul serviciului de curierat rapid. Timpul mediu de livrare este de 24-48 de ore pentru produsele care se afla pe stoc. In conditiile in care un anumit produs nu este disponibil, clientul va fi contactat ulterior prin e-mail si va fi informat despre data exacta a livrarii.

Se poate schimba adresa de livrare dupa ce comanda a fost expediata?

Din pacate, nu putem sa redirectionam pachetul din momentul in care a fost expediat. De aceea este foarte important sa va asigurati ca datele pe care le furnizati sa fie exacte, pentru ca livrarea comenzii sa poata fi onorata la timp.

Plata

Ce metode de plata sunt acceptate?

Pentru a plati produsele dorite se poate opta pentru una din modalitatile de plata enumerate mai jos:

1. Ordin de plata – transfer bancar

Plata prin transfer bancar in avans cu ordin de plata se face in baza facturii proforme emise de catre firma noastra. Datele pentru efectuarea platii le veti primi pe adresa de mail mentionata de utilizator. Expedierea produsului se face doar dupa confirmarea platii. Important este faptul ca numele persoanei care expediaza banii trebuie sa fie acelasi cu numele persoanei care a efectuat comanda. Plata trebuie efectuata in maxim 5 zile lucratoare de la emiterea facturii proforma. In caz contrar ne rezervam dreptul de a anula comanda. Pentru comenzile din afara tarii, aceasta modalitate de plata este obligatorie, inainte de expedierea coletului.

2. Plata numerar – ramburs

Plata in numerar se face in lei, integral, la livrarea comenzii, prin firma de curierat. Valoarea produselor este cea din factura proforma primita dupa confirmarea comenzii.

Comanda

Pentru a face o comanda pe site-ul dvs. este necesara crearea unui cont?

Da, trebuie sa va creati un cont pentru a putea achizitiona produse de pe site-ul nostru.

Informatiile cu datele personale sunt confidentiale?

Datele cu caracter personal si cele cu caracter special despre utilizatori, colectate pe paginile site-ului nostru, nu vor fi intrebuintate in alt scop decat cel de a oferi serviciile solicitate de acestia de la www.infinitif.ro, spre exemplu:- facturarea si livrarea produselor comandate de utilizatori;

  • solutionarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda privind produsele achizitionate de catre utilizator;
  • eventuala contactare a utilizatorilor;
  • expedierea de newslettere.

Prin crearea contului, fiecare utilizator si-a exprimat consimtamantul ca INFINITIF-M SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal. Sc INFINITIF-M SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. infochiosk: 208802440862.

Produse

Cum se poate alege marimea articolului dorit?

La fiecare produs este specificat dimensiunea lui, pentru a putea compara daca se potriveste cu masurile dvs. Daca veti avea intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati la adresa shop@infinitif.ro, echipa noastra va va asista cu placere.

Cum se intretin produsele dvs.?

Pentru a mentine pe o durata cat mai lunga perfectiunea, stralucirea si frumusetea bijuteriilor, recomandam urmatoarele:- fiecare piesa sa fie depozitata separat, in saculetul propriu, pentru protectie (evitarea deteriorarii);

  • evitarea purtarii bijuteriilor in situatii cand se transpira excesiv, cand se practica vreun sport, cand se face baie sau cand dormiti;
  • evitati contactul bijuteriilor cu parfumurile, lotiunile de corp, deodorantele, fixativele de par, apele sarate sau tratate cu diverse substante chimice care pot exfolia placarea elementelor metalice si pot sa duca la opacizarea cristalelor;
  • pentru a asigura o stralucire continua lustruiti usor bijuteriile cu o bucata de material uscata din bumbac.

Diverse

Aveti promotii la anumite produse?

Da, desigur avem cateva pe an, pentru o mai buna informare abonati-va la newsletter sau accesati periodic pagina noastra de facebook.