Termeni si conditii

Folosirea si achizitionarea de catre oricare utilizator a produselor de pe site-ul www.infinitif.ro implica automat acceptarea termenilor si conditiilor descrise mai jos in prezentul document.

Dat fiind ca exista posibilitatea ca anumite clauze continute de prezentul document sa fie modificate si completate, va recomandam sa verificati aceasta pagina periodic.

Utilizator poate fi o persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul www.infinitif.ro.

Clauze de confidentialitate

privind site-ul www.infinitif.ro si informatiile puse la dispozitie de catre utilizatori sau colectate online prin www.infinitif.ro sau alte campanii organizate de INFINITIF-M SRL.

Datele cu caracter personal si cele cu caracter special despre utilizatori, colectate pe paginile site-ului nostru, nu vor fi intrebuintate in alt scop decat cel de a oferi serviciile solicitate de acestia de la www.infinitif.ro, spre exemplu:

 • facturarea si livrarea produselor comandate de utilizatori;
 • solutionarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda privind produsele achizitionate de catre utilizator;
 • eventuala contactare a utilizatorilor;
 • expedierea de newslettere.

Prin crearea contului, fiecare utilizator si-a exprimat consimtamantul ca INFINITIF-M SRL sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal.

SC INFINITIF-M SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. infochiosk: 208802440862.

Drepturile asupra produselor

Toate materialele, incluzand videoclipuri, fotografii, produse, texte, grafica, imagini, marci inregistrate si alte materiale care apar incluse pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea INFINITIF-M SRL.

Este strict interzisa reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afisarea si folosirea oricarui produs, serviciu sau element de pe site-ul www.infinitif.ro.

Garantia calitatii

Produsele comercializate de societatea noastra sunt realizate din elemente din cristale Swarovski, perle din sticla de Murano, pietre semipretioase si elemente metalice care sunt placate cu rodiu, respectiv aur de 24K. Bijuteriile sunt realizate manual.

Unele produse, pe site, pot aparea usor modificate, mai mari sau mai mici decat marimea initiala, nuanta culorilor usor diferita datorita setarilor ecranului sau tehnicilor de fotografiere.

Unele articole pot fi reprezentate intr-o imagine mai mare pentru a arata detalii clare sau intr-o imagine mai mica decat cea reala, pentru a putea fi reprezentate in intregime.

Pentru a mentine pe o durata cat mai lunga perfectiunea, stralucirea si frumusetea bijuteriilor, recomandam urmatoarele:

 • fiecare piesa sa fie depozitata separat, in saculetul propriu, pentru protectie (evitarea deteriorarii);
 • evitarea purtarii bijuteriilor in situatii cand se transpira excesiv, cand se practica vreun sport, cand se face baie sau cand dormiti;
 • evitati contactul bijuteriilor cu parfumurile, lotiunile de corp, deodorantele, fixativele de par, apele sarate sau tratate cu diverse substante chimice care pot exfolia placarea elementelor metalice si pot sa duca la opacizarea cristalelor;
 • pentru a asigura o stralucire continua lustruiti usor bijuteriile cu o bucata de material uscata din bumbac.

Garantia se acorda conform prevederilor Legii nr. 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie.

Returnarea produselor

Firma noastra doreste sa fie asigurata de faptul ca utilizatorul va fi multumit de comanda efectuata.

Conform legislatiei in vigoare : “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”

Clientii INFINITIF-M SRL pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, impreuna cu originalele documentelor justificative transmise pentru achizitionarea produselor cumparate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. INFINITIF-M SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Firma isi rezerva dreptul de a refuza orice produs returnat de catre client, daca respectivul obiect prezinta urme de purtare sau folosire.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Livrarea si modalitati de plata

Livrarea produselor se efectueaza prin intermediul serviciului de curierat rapid. Timpul mediu de livrare este de 24-48 de ore pentru produsele care se afla pe stoc. In conditiile in care un anumit produs nu este disponibil, clientul va fi contactat ulterior prin e-mail si va fi informat despre data exacta a livrarii.

INFINITIF-M SRL nu poate fi responsabila pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica serviciul de curierat rapid sa livreze la timp comanda.

Pentru a plati produsele dorite se poate opta pentru una din modalitatile de plata enumerate mai jos:

1 .Ordin de plata – transfer bancar

Plata prin transfer bancar in avans cu ordin de plata se face in baza facturii proforme emise de catre firma noastra. Datele pentru efectuarea platii le veti primi pe adresa de mail mentionata de utilizator. Expedierea produsului se face doar dupa confirmarea platii.

Important este faptul ca numele persoanei care expediaza banii trebuie sa fie acelasi cu numele persoanei care a efectuat comanda. Plata trebuie efectuata in maxim 5 zile lucratoare de la emiterea facturii proforma. In caz contrar ne rezervam dreptul de a anula comanda.

Pentru comenzile din afara tarii, aceasta modalitate de plata este obligatorie, inainte de expedierea coletului.

2. Plata numerar – ramburs

Plata in numerar se face in lei, integral, la livrarea comenzii, prin firma de curierat.

Valoarea produselor este cea din factura proforma primita dupa confirmarea comenzii.

Preturi

Preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19 %).

Aceste preturi nu includ cheltuielile de livrare.

Limitarea responsabilitatii

INFINITIF-M SRL nu va putea fi facuta responsabila de nici un fel de pagube directe sau indirecte ce deriva din utilizarea website-ului sau a unor informatii din continutul acestuia. Acestea ar putea fi rezultatul:

 • imposibilitatii accesarii serviciilor website-ului;
 • actiunii sau declaratiilor unor terti despre website;
 • accesului neautorizat sau a unor transmisii deteriorate de date sau datelor utilizatorului.

Accesarea datelor website-ului se face pe proprie raspundere, indiferent de modul in care sunt oferite serviciile website-ului.

INFINITIF-M SRL nu ofera nici o garantie ca:

 • serviciile website-ului vor fi neintrerupte, vor fi fara erori sau sigure (exceptand aici securizarea tranzactiei online care este sigura);
 • serviciile website-ului vor multumi in totalitate cerintele utilizatorului;
 • unele erori rezultate din programarea website-ului vor fi remediate.

Compania nu garanteaza utilizatorului acces la serviciile website-ului in lipsa inregistrarii acestuia cu datele sale conform cu etapele de inregistrare de pe website, si totodata nu ii confera dreptul de a descarca sau modifica continutul, de a copia sau valorifica orice continut sau de a transmite vreunei terte persoane orice continut asupra caruia are sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al INFINITIF-M SRL.

Compania nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

Compania este exonerata de orice vina rezultata in urma utilizarii site-urilor sau al continutului transmis catre utilizator, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul site-urilor, e-mail-ului sau al unui angajat al INFINITIF-M SRL, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate determina sau chiar produce pagube de orice fel utilizatorului sau oricarei terte persoane implicate in acest transfer de Continut.

In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru legaturile sau urmarile acestora ce rezulta din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie, legatura, tranzactie, colaborare, etc. ce pot aparea intre utilizator si cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul site-ului.

Forta majora si cazul fortuit

Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment fortuit sau de forta majora.

Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

Litigii

Orice litigii care ar putea sa apara intre utilizator si INFINITIF-M SRL se vor rezolva pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul INFINITIF-M SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Dispozitii finale

Orice modificari ale termenilor si conditiilor cuprinse in prezentul document, precum si orice modificari ale site-ului, structurii acestuia, serviciului sau al oricarui continut se vor efectua de INFINITIF-M SRL fara notificarea prealabila a utilizatorului.

Prin folosirea, vizitarea, vizualizarea, etc a site-urilor si sau al oricarui continut trimis de catre INFINITIF-M SRL utilizatorului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), utilizatorul se declara de acord cu prevederile „Termeni si conditii”.

Firma nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

Firma isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Ideile, sugestiile sau alte comunicari sau informatii referitoare la site-ul www.infinitif.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea INFINITIF-M SRL.

In cazul in care oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, respectiva clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.